Aditíva, prísady, nové trendy.

Ako chrániť váš motor a zlepšiť výkon vozidla

V poslednom období sme zaznamenali rastúci trend v ponuke a dopyte po aditívach.

Moderné vozidlá sú čoraz citlivejšie na kvalitu paliva, pričom aj nové autá čelia problémom súvisiacim s DPF, GPF a AdBlue. Z tohto dôvodu sa často využívajú rôzne čistiace a ošetrovacie prípravky.

Mechanici dnes už bežne radia zákazníkom pridávať do paliva aditívum, a to nielen na čistenie palivového systému, ale aj DPF alebo AdBlue. Prémiové palivá s pridanými aditívami sú k dispozícii aj na čerpacích staniciach.

Dôležitosť aditív je dnes už všeobecne uznávaná. Zlepšujú vlastnosti palív, čistia palivový systém, predchádzajú kryštalizácii AdBlue, eliminujú baktérie a riasy, znižujú dymivosť, čistia vstrekovače a podobne.

Pri výbere aditíva je dôležité zvážiť niekoľko otázok: Ktoré aditívum si vybrať? Ako často ho používať? Ako správne dávkovať?

Na trhu je množstvo značiek, ktoré ponúkajú rôzne balenia a ceny. Receptúra sa líši, a preto nie je kvalita, účinnosť a efekt vždy rovnaký. Najlepšie je poradiť sa s mechanikmi alebo nezávislými predajcami, ktorí majú skúsenosti a pozitívne recenzie.

E OIL aktuálne ponúka profesionálnu radu produktov MotorSistem, určenú špeciálne pre servisy. Táto rada sa odlišuje patentovanou sofistikovanou receptúrou s chemickými prísadami novej generácie, ktoré predlžujú životnosť motora a celého vozidla.

Rada profesionálnych aditív MotorSistem ponúka efektívne riešenia pre prevenciu a riešenie problémov, aby váš motor pracoval čo najdlhšie a najefektívnejšie.

Na získanie ďalších informácií navštívte príslušné články, ktoré ponúkame na našej webovej stránke alebo kontaktujte naše technické oddelenie.