Otázky a odpovede k ADDINOL Heat Transfer Oil XW

Viskozita: ISO VG 15

Cena a dostupnosť na vyžiadanie

POUŽITIE

ADDINOL Heat Transfer Oil XW 15 sa používa ako teplonosné médium pre ohrievacie systémy. Je možné ho použiť pre teploty až do 300°C (v systémoch bez prístupu kyslíku krátkodobo až do 320°C). ADDINOL Heat Transfer Oil XW 15 je vhodný pre použitie, kde je nemožný priamy ohrev a kde sú preferované otvorené a beztlakové systémy tlakových jednotiek (para alebo horúca voda). Dovoľuje jemný a bezpečný ohrev nebezpečných látok. ADDINOL Heat Transfer Oil XW 15 je možné použiť v teplonosných systémoch vo všetkých priemyslových oblastiach ako napr. sušiace a destilačné prevádzky, kalandre, miešače, extrudéry, sprchové veže, autoklávy, formovacie lisy a valce.

POPIS PRODUKTU

ADDINOL Heat Transfer Oil XW 15 je syntetická kvapalina na báze alkylovaných aromatických uhlovodíkov. Spĺňa a prevyšuje požiadavky na teplonosné oleje Q podľa DIN 51 522. ADDINOL Heat Transfer Oil XW 15 má: 
▪ vysokú tepelnú stabilitu
▪ dobrý prenos tepla
▪ vysoký počiatočný bod varu pri atm. tlaku
▪ skvelé nízkoteplotné správanie
▪ nízku viskozitu v celom teplotnom rozpätí
▪ neutralitu voči materiálom použitým v zariadení



Fórum - otázky a odpovede ADDINOL Heat Transfer Oil XW ISO VG 15



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

O olejoch, len tak, všeobecne ...

Neustále sa stretávame s tým, že naši zákazníci v snahe vybrať ten najlepší olej do svojho štvor - prípadne dvojkolesového milačika, používajú pojmy ako syntetika, polosyntetika, pýtajú sa na porovnanie olejov podľa výrobcov, trvajú na pomaly dnešnom d...
čítať viac