Otázky a odpovede k LUBLINE COOL BS70

Popis produktu: Lubline COOL BS 70 je minerálna obrábacia kvapalina zmiešateľná s vodou.

Charakteristika: Keď sa zmieša s vodou, vytvára mliečne sfarbenú emulznú kvapalinu.

Normy a špecifikácie: V súlade s normou ISO 6743/7 MAB.

Použitie:

Obrábacie operácie na konvenčných obrábacích strojoch, ako aj na NC a CNC obrábacích centrách. Odporúčaná koncentrácia: 4 – 7% v závislosti na špecifických podmienkach obrábania. Ideálne pre trieskové obrábanie rôznych materiálov, vrátane ocele, liatín, neželezných kovov a ich zliatin. Výborne sa hodí pre obrábanie ľahkých zliatin a materiálov s komplikovanou obrabateľnosťou. Pre operácie brúsenia sa odporúča koncentrácia na úrovni 4%. Možno využiť aj pri operáciách tvarovania plechov a pri hlbokom ťahaní plechov do hrúbky približne 1,5 mm. Môže slúžiť ako náplň s obmedzenou horľavosťou pre menej náročné hydraulické systémy. Pri príprave emulzie vždy pridávajte olej do vody za stáleho miešania.
Bezpečnostné upozornenie:
H317: Kontakt s týmto produktom môže vyvolať alergickú kožnú reakciu. Pri manipulácii s produktom dodržujte bezpečnostné pokyny a v prípade kontaktu s kožou opláchnite postihnuté miesto vodou a mydlom.


10L

Fórum - otázky a odpovede LUBLINE COOL BS70



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

O olejoch, len tak, všeobecne ...

Neustále sa stretávame s tým, že naši zákazníci v snahe vybrať ten najlepší olej do svojho štvor - prípadne dvojkolesového milačika, používajú pojmy ako syntetika, polosyntetika, pýtajú sa na porovnanie olejov podľa výrobcov, trvajú na pomaly dnešnom d...
čítať viac