Otázky a odpovede k MOBIL 1 TURBO DIESEL

Viskozita: SAE 0W-40

PRODUKT SA UŽ NEVYRABA !!

priama náhrada je 

https://www.eoil.sk/mobil-1-fs-0w-40-1l/15

Popis produktu

Mobil 1 0W-40 Turbo Diesel je vysoko výkonný TOP syntetický motorový olej, zaručujúci vynikajúcu ochranu všetkých typov dieselových i benzínových motorov používaných v osobných automobiloch, ľahkých nákladných a malých úžitkových vozidlách. Mobil 1 0W-40 Turbo Diesel je vhodný najmä pre vysoko výkonné motory s turbodúchadlom pracujúce vo veľmi náročných podmienkach. Mobil 1 0W-40 Turbo Diesel je tvorený základovým olejom vyrobeným unikátny, tzv "trisyntetickou" technológií a systémom aditív, ktoré zaisťujú vynikajúcu ochranu a vysokú výkonnosť oleja. Jedinečná viskozitnej trieda 0W-40 umožňuje rýchlejšie prietok oleja motorom a tým zaisťuje mimoriadnu úroveň ochrany motora v kritickom momente štartu (kedy dochádza k najväčšiemu opotrebovaniu motora). Aj pri teplote bod -54 o C zostáva oleja tekutý, tým zaručuje vynikajúcu ochranu aj v najnáročnejších podmienkach hlboko bod bodom mrazu. Okrem veľmi jednoduché štartovateľnosti za nízkych teplôt umožňuje olej Mobil 1 0W-40 Turbo Diesel svojou viskozitnej triedou SAE 40 takisto prevádzku pri vysokých teplotách. Mobil 1 0W-40 Turbo Diesel znižuje zaťaženie životného prostredia a umožňuje zníženie spotreby paliva. Spĺňa novú špecifikáciu pre zníženie spotreby paliva ILSAC GF-2, ktorá je posledná špecifikácií vytvorenú japonskými a americkými výrobcami pre nízkoviskózna motorové oleje s nízkym obsahom fosforu. Mobil 1 0W-40 Turbo Diesel sa stal prvým na trhu dostupným produktom, ktorý spĺňa európsku špecifikáciu ACEA a zároveň požiadavky amerických a japonských výrobcov (ILSAC GF-2), čo umožňuje jeho použitie v mnohých typoch vozidiel.

Prednosti
Mobil 1 0W-40 Turbo Diesel presahuje svojimi vlastnosťami parametrami ostatných syntetických, polosyntetických alebo ropných motorových olejov. Medzi jeho prednosti patrí najmä: 
- Stála výkonnosť motora počas prevádzky. Je porovnateľná s motorom novým vďaka vynikajúcej ochrane proti opotrebeniu a zaistená čistota motora.
- Dlhšia životnosť motora.
- Vynikajúca štartovateľnosť za nízkych teplôt, dlhšiu životnosť batérie.
- Značná úspora paliva.
- Zníženie výfukových emisií, ktorých úroveň je zhodná s novým vozidlom aj pri predĺžení životnosti motora.
- Zvýšená ochrana motora v kritických momentoch štartu.

Použitie
Mobil 1 0W-40 Turbo Diesel je doporučený pre všetky typy osobných automobilov, ľahké nákladné a malé úžitkové vozidlá so vznetovým alebo zážihovým motorom. Je odporúčaný najmä pre vysokovýkonné motory s viacerými ventilmi alebo turbodúchadlom. Nie je vhodný pre dvojtaktné alebo letecké motory s výnimkou tých, kde je priamo doporučený výrobcom. Pri výmene oleja a olejového filtra treba lehoty stanovené výrobcom.

1L 4L

Fórum - otázky a odpovede MOBIL 1 TURBO DIESEL 0W-40



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac