Otázky a odpovede k MOBIL DELVAC XHP ULTRA LE

Viskozita: SAE 5W-30

Popis produktu:

Mobil Delvac XHP Ultra LE 5W-30 je olej pre dieselové motory extra vysokého výkonu navrhnutý tak, aby poskytoval vynikajúcu ochranu a potenciál úspory paliva v moderných, vysoko výkonných, motormi s nízkymi emisiami používanými v náročných cestných aplikáciách. Tento motorový olej bol konkrétne navrhnutý tak, aby spĺňal najnovšie požiadavky MB-Approval 228.51 & MAN M 3677 pre moderné dieselové motory. Je formulovaný s pokročilou syntetickou technológiou základných olejov, ktoré poskytujú vynikajúcu fluiditu pri nízkych teplotách, zadržiavanie viskozity pri vysokých teplotách, kontrolu letučnosti a prispievajú k potenciálu úspory paliva.

Vlastnosti a potenciálne výhody:

Vysokovýkonné dieselové motory s nízkym obsahom emisií významne zvyšujú požiadavky na mazivá pre motory. Prísnejšia konštrukcia motora, použitie medzichladiča a turbodúchadiel zvyšuje mechanické a tepelné namáhanie maziva. Pokročilá technológia v Mobil Delvac XHP Ultra LE 5W-30 prináša výnimočný výkon a ochranu výfukových systémov vybavených DPF.

Klúčové výhody zahŕňajú:

- Vynikajúca ochrana proti zahusťovaniu oleja, degradácii, vysokoteplotným usadeninám a tvorbe šlamu: Prispieva k dlhej životnosti oleja,       pomáha zabraňovať prilepeniu piestnych krúžkov pre lepšiu ochranu a účinnosť motora. 
- Vynikajúca ochrana proti opotrebeniu, skrečovaniu a korózii: Pomáha kontrolovať opotrebenie pri náročnej prevádzke, podporuje dlhú   životnosť motora. 
- Vynikajúca fluidita pri nízkych teplotách: Prispieva k vynikajúcej čerpeľnosti oleja a cirkulácii, umožňuje prevádzku v chladných klímatskych   oblastiach.

Aplikácie:

- Odporúčané ExxonMobil pre použitie v: 
- Najnovšej generácii nákladných vozidiel a autobusov MB vyžadujúcich mazivá MB-Approval 228.51. 
- Najnovšej generácii nákladných vozidiel a autobusov MAN vyžadujúcich schválené mazivá MAN M 3677. 
- Vo vozidlách a autobusoch (iba pri prevádzke v oblastiach s ultra nízkym obsahom síry) bez časticových filtrov. 
- V nákladných vozidlách a autobusoch rôznych hmotnostných kategórií. 


Fórum - otázky a odpovede MOBIL DELVAC XHP ULTRA LE 5W-30



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac