Otázky a odpovede k MOBIL MOBILARMA MT

Popis produktu
Dvoj-písmenová séria Mobilarma je výrobný rad vysoko účinných prostriedkov proti korózii založených na rozpúšťadlách. Tieto produkty sú založené na vybraných rozpúšťadlách s vysokým bodom vzplanutia a moderných technicky pokročilých inhibítorochkorózie. Dvoj-písmenová séria Mobilarma poskytuje vynikajúcu ochranu proti korózii a zároveň je šetrná k životnému prostrediu v širokom rozsahu aplikácií, materiálov a podmienok. Vysoký bod vzplanutia rozpúšťadla zvyšuje schopnosť krytia, čo prináša zníženie spotreby oleja. Dvoj-písmenová séria Mobilarma neobsahuje prídavok bária.

Použitie
Mobilarma ST je určená pre antikorozívnu krátkodobú ochranu železných a zliatinových súčiastok behom skladovania a prepravy. Môže sa tiež používať pre ochranu medzi operáciami po sústružení, morení, fosfátovaní a elektrochemických procesoch. Rapídne vytláča vodu a ponecháva tenký ochranný olejový film. Mobilarma MT je viacúčelová ochrana proti korózii poskytujúca stredne dlhú ochranu železných a zliatinových súčiastok behom skladovania a prepravy. Je zvlášť vhodná pre ochranu vysoko obrábaných presných súčiastok, kde hrubé filmy nie sú vhodné.  Mobilarma LT je ochrana proti korózii poskytujúca strednú až dlhodobú prevenciu a ochranu železných a zliatinových súčiastok. Je zvlášť vhodná pre ochranu mnohých typov náhradných súčiastok pre motory behom skladovania, ako aj lisovaných a obrábaných povrchov. Ochranný film je efektívny proti kyslým a inak agresívnym atmosféram.



Fórum - otázky a odpovede MOBIL MOBILARMA MT



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac