Otázky a odpovede k MOBIL Pegasus 1

Viskozita: SAE 40

Popis produktu
Mobil Pegasus 1 je vysoko výkonný syntetický olej pre plynové motory navrhnutý tak, aby spĺňal najvyššie výkonnostné požiadavky najnáročnejších atmosférických a preplňovaných stechiometrických a plynových motorov spaľujúcich chudobnej zmesi. Je vyrobený z bezparafinových syntetických základových olejov a vyváženého systému aditív, ktoré spoločne zaisťujú výkonnosť presahujúce možnosti klasických olejov na ropnej báze. Potenciálny výhodou je predĺžená životnosť motora a oleja, nižšie náklady na údržbu a menšie spotreby. Jedinečná receptúra ​​oleja Mobil Pegasus 1 minimalizuje tvorbu popolnatých usadenín, usadenín na piestoch a krúžkoch, potláča odieraniu (vydieranie) podložiek a zmenšuje opotrebenie sediel ventilov. Olej Mobil Pegasus 1 je mimoriadne odolný voči oxidácii a prirodzene vysoký viskozitný index zložiek syntetického základového oleja zaručuje ochranný mazací film aj pri vysokých teplotách. Tekutosť výrobku je zaručená až do teploty -54 ° C, čo zaručuje dobré vlastnosti pri studených štartoch a účinné mazanie v mrazoch. Mobil Pegasus 1 vykazuje nízku prchavosť, čo do určitej miery prispieva k zníženiu spotreby oleja a na zlepšenie schopnosti mazania ventilov. Jeho jedinečné viskozitné parametre a nízky súčiniteľ trakcie znižujú straty energie a umožňujú lepšie využitie paliva zvlášť pri premenlivom zaťažení, rýchlostiach a teplotných podmienkach.

Vlastnosti a výhody
Moderná technológia používaná pri výrobe oleja Mobil Pegasus 1 je koncipovaná tak, aby poskytovala vysokú úroveň výkonnosti celého radu plynových motorov. Jeho mimoriadna oxidačná odolnosť a tepelná stabilita predlžujú prevádzkyschopnosť motora aj oleja. Jedinečné vlastnosti oleja Pegasus 1 tiež znižujú vnútorné trenie pri štartoch za studena a v horúcich prevádzkových podmienkach, čím sa znižuje opotrebenie motora a spotreba paliva. Používaním tohto výrobku sa vďaka predĺženiu prevádzkyschopnosti, zníženým nákladom na filtre a dlhšej životnosti motora znižujú náklady na údržbu.

Použitie
- Mobil Pegasus 1 je doporučovaný pre široké spektrum modelov plynových motorov.
- Výrobok je zvlášť vhodný pre rýchlobežné, štvortaktné preplňované aj atmosférické plynové motory vyžadujúce olej pre plynové motory s 0,5% obsahom popola.
- Ide o vynikajúci mazací olej ako pre stechiometrické konštrukcie, tak aj pre konštrukcie pre spaľovanie chudobných zmesou.
- Vďaka veľkému teplotnému rozsahu a lepšej ochrane motora a dlhšej životnosti oleja sa ideálne hodí pre kogeneračné aplikácie a pre aplikácie s chladením za bodom varu.
- Mobil Pegasus 1 je plne kompatibilný so všetkými tesneniami bežne používanými v plynových motoroch a je kompatibilné aj s ropnými olejmi. Zmiešaniu s ropnými olejmi však môže znížiť výkonnostné parametre tohto vynikajúceho syntetického oleja.
- Možno ho používať pre plynové motory, ktoré používajú ako vykurovací plyn alternatívne zdroje energie s nízkym obsahom sírovodíka.


Fórum - otázky a odpovede MOBIL Pegasus 1 40



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac