Otázky a odpovede k MOBIL SUPER 3000 FORMULA P

Viskozita: SAE 5W-30

Popis produktu
Mobil Super 3000 Formula P 5W-30 je plne syntetický motorový olej najvyššej kvality. Jedná sa o moderný, vysoko výkonný nízkopopelnatý produkt, ktorý je vytvorený preto, aby bol schopný efektívne mazať systémy redukujúce emisie v benzínových i naftových motoroch a aby predĺžil životnosť týchto systémov - filtrov pevných častíc a katalytických konvertorov. (ESP = emmision system protection - systém ochrany pred emisiami)

Vlastnosti a výhody
Mobil Super 3000 Formula P 5W-30 ponúka vysoký výkon a poskytuje vysokú ochranu proti opotrebeniu pri vysokých aj nízkych teplotách. Hlavné prednosti sú nasledujúce:
· Nízky obsah popola, nízky obsah fosforu a síry pomáha predĺžiť životnosť a zvýšiť účinnosť systému zníženia emisií v oboch systémoch - benzínových aj naftových.
· Optimálne frikčné vlastnosti súčasne so zníženou spotrebou paliva (ACEA A5/B5), vo porovnaní s minerálnym olejom, vedú k zníženiu emisií CO2.
· Umožňuje predĺženú životnosť olejovej náplne pri zvýšených teplotách, bez toho aby olej teplotne degradoval a tvoril usadeniny, vďaka vynikajúcemu základovému oleju a vyváženému systému aditív.
· Poskytuje vynikajúcu tekutosť pri veľmi nízkych teplotách, čím umožňuje ľahké zimné štarty bez opotrebenie vďaka rýchlemu premazanie motora.
· Vhodný pre prevádzku v benzínových i naftových motoroch osobných vozidiel, SUV a ľahkých úžitkových vozov.

Použitie
Olej Mobil Super 3000 Formula P 5W-30 bol vyvinutý aby splnil najnovšie špecifikácie významných výrobcov vozidiel a motorov a je kompatibilný s väčšinou dnes používaných výkonných systémov u benzínových motorov, naftových motorov, turbodiesel systémov, common rail systémov používaných v osobných, SUV a dodávkových vozidlách. Nie je doporučovaný pre dvojtaktné alebo letecké motory, ak nie je výslovne odporúčaný výrobcom.


Fórum - otázky a odpovede MOBIL SUPER 3000 FORMULA P 5W-30



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac