Otázky a odpovede k SHELL GADUS S4 V45AC 00/000

Viskozita: NLGI 00/000

Shell Gadus S4 V45AC 00/000 je veľmi vysoko výkonný, polotekutý mazací tuk určený predovšetkým pre automatické centrálny mazacie systémy, kde je požadovaná mimoriadna tekutosť a vynikajúca schopnosť čerpania na dlhé vzdialenosti. Tento tuk je špeciálne formulovaný na základe syntetického základového oleja a komplexného lithium-kalciového zahusťovadla, čím poskytuje vynikajúcu ochranu pri veľmi nízkych teplotách a zároveň zachováva svoje mazacie vlastnosti aj pri vysokých prevádzkových teplotách.

Kľúčové vlastnosti a výhody:

  • Vynikajúca tekutosť pri nízkych teplotách: Umožňuje efektívne mazanie aj pri veľmi nízkych teplotách, čo zabezpečuje spoľahlivé čerpanie a aplikáciu maziva.
  • Vysoká tepelná stabilita: Zachováva svoje mazacie vlastnosti aj pri vyšších teplotách, čím zabezpečuje dlhotrvajúcu ochranu zariadení.
  • Odolnosť voči vode: Ponúka vysokú odolnosť voči vymývaniu vodou, čo zabezpečuje ochranu a mazanie v prostrediach s vysokou vlhkosťou alebo v prítomnosti vody.
  • Všestranné použitie: Vhodný pre širokú škálu priemyselných aplikácií, vrátane tých, kde sú vyžadované mazacie tuky s nízkou konzistenciou pre efektívne čerpanie cez centrálny mazacie systémy.

Odporúčané aplikácie:

  • Automatické centrálny mazacie systémy: Ideálny pre použitie v systémoch, kde je potrebná vysoká miera tekutosti a schopnosť čerpania na dlhé vzdialenosti, ako sú nákladné automobily, stavebné a ťažobné zariadenia.
  • Nízkoteplotné aplikácie: Vynikajúci pre použitie v prostrediach, kde je zariadenie vystavené extrémne nízkym teplotám, a vyžaduje spoľahlivú ochranu a mazanie.
  • Priemyselné aplikácie: Vhodný pre rôzne priemyselné aplikácie, kde je dôležitá vysoká odolnosť voči vymývaniu vodou a potreba dlhotrvajúceho mazania.

Shell Gadus S4 V45AC 00/000 je teda optimálnou voľbou pre aplikácie, ktoré vyžadujú vynikajúcu mazivosť a ochranu v širokom rozsahu teplotných podmienok, najmä v systémoch s automatickým mazaním, kde je potrebná mimoriadna tekutosť a efektívne čerpanie.


Fórum - otázky a odpovede SHELL GADUS S4 V45AC 00/000 NLGI 00/000



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac