Otázky a odpovede k TIGROL FORCE RS

Viskozita: SAE 10W-60

Popis:
Plno syntetický vysoko výkonný motorový olej najvyššej výkonnostnej triedy, ktorý poskytuje motoru maximálnu ochranu proti opotrebeniu vďaka svojmu jedinečnému zloženiu. Je vyrobený z patentovanej zmysi syntetických olejov s unikátnymi aditívami s určením pre maximálne tepelné a tlakové namáhanie.
TIGROL FORCE RS 10W-60 ponúka nasledujúce výhody:
Mimoriadne vysoký a veľmi stabilný viskozitný index. Aktívne bráni tvorbe usadenín a kalov a umožňuje Dlhodobo čistú prevádzku motora. Výkonnostná rezerva oleja aj v tých najnáročnejších prevádzkových podmienkach. Mimoriadnu mazaciu schopnosť a ochranu proti opotrebeniu pri pretekárskom štýle jazdy.
Použitie:
Olej TIGROL FORCE RS 10W-60 je určený najmä pre výkonne neprečipované aj prečipované benzínové a naftové motory pretekárskych automobilov s viacventilovou technikou. Poskytuje optimálne mazanie Pei najvyšších otáčkach a maximálnych teplotách motora vznikajúcich pri extrémnych podmienkach v motoristickom športe.



Fórum - otázky a odpovede TIGROL FORCE RS 10W-60



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac