Otázky a odpovede k TIGROL GREASE LBZ

Viskozita: NLGI 00


Vysoko kvalitné polotekuté plastické mazivo proti opotrebeniu a vysokým tlakom. Je vyrobené z parafinických ropných olejov spevnených lítnym mydlom. Obsahuje prísady pre zvýšenie odolnosti pre extrémnych tlakoch, chráni proti korózii, oxidácii a opotrebeniu pri vysokých zaťaženiach a je odolné voči vode a vymytiu vodou v automobilových a priemyselných aplikáciách. 

TIGROL GREASE LBZ 00 má výbornú tekutosť v dlhých potrubiach vďaka špeciálnej formulácii maziva a nízkemu stupňu konzistencie. V závislosti na aplikácii mazivo bez problémov tečie ešte pri -30o C. Stabilita v studenej vode a teplej vode umožňuje použitie aj vo vlhkých podmienkach alebo v miestach do ktorých vniká teplá voda. Inhibítory korózie chránia namazané miesta podvozku proti pôsobeniu posypových solí v zime. 

TIGROL GREASE LBZ 00 je určený pre automobilové a priemyselné aplikácie, predovšetkým však pre systémy centrálneho mazania v nákladných vozidlách. Olejový film je dobre priľnavý a z namazaného miesta nevyteká ani pri zastavení. Mazivo je vďaka svojej vynikajúcej tekutosti rýchlo dopravené na miesto aj pri veľmi nízkych teplotách. V priemysle sa používa v centrálnych mazacích systémoch mnohých obrábacích, ale aj tlačiarenských, baliacich a iných strojov a liniek pre teploty -40 až 120o C. 


Fórum - otázky a odpovede TIGROL GREASE LBZ NLGI 00



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac