Otázky a odpovede k TIGROL GREASE MOLY

Viskozita: NLGI 2


Viac účelové plastické mazivo odolné proti opotrebeniu a vysokým tlakom. Je vyrobené z parafinických ropných olejov spevnených lítnym mydlom. Obsahuje vyskotlaké (EP) prísady pre zvýšenie odolnosti pre extrémnych tlakoch a tuhé mazacie častice MoS2 (sírnik molybdeničitý), ktorý zaisťuje mazacie schopnosti pri núdzovom behu a kritických teplotách. 

TIGROL GREASE MOLY má vysokú teplotnú a mechanickú stabilitu, dobrú odolnosť proti vode a jeho konzistencia zostáva nezmenená aj v najnáročnejších podmienkach. Zaručuje stále mazanie a ochranu proti korózii aj pri vniknutí vody do namazaného miesta. Toto plastické mazivo je možné používať v celom rade priemyselných a automobilových aplikácií pri teplote -30o C do + 130 o C. 

TIGROL GREASE MOLY je určený pre namáhané aplikácie v osobných, nákladných aj poľnohospodárskych vozidlách a v ďalších stavebných, banských atď. zariadeniach. Je univerzálne použiteľný pre klzné a výkyvné ložiská, klzné plochy, guľové a spojovacie hriadele a valivé ložiská pri nižších otáčkach. Veľmi vhodný je na použitie pri nepriaznivých podmienkach ako pri rázovom zaťažení, mechanickom preťažení, pomalých klzných rýchlostiach a vibračných pohyboch. Používa sa tiež pre centrálny mazací systém.


Fórum - otázky a odpovede TIGROL GREASE MOLY NLGI 2



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac