Otázky a odpovede k VALVOLINE ALL FLEET EXTREME

Viskozita: SAE 10W-40

All-Fleet Extreme SAE 10W-40 je motorový olej kategórie Super High Performance Diesel (SHPD) pre použitie v ťažko zaťažovaných a preplňovaných motoroch nákladných automobilov a priemyselných motorov.

Olej je navrhnutý technológiou syntetickej zmesi, aby splňoval požiadavky hlavných výrobcov motorov na dlhú životnosť a poskytuje ochranu na dlhšie časové obdobie. All-Fleet Extreme SAE 10W-40 splňuje špecifikáciu API CI-4, čo znamená, že olej môže byť použitý v motoroch so systémom recirkulácie výfukových plynov (EGR). Špecifikácia ACEA E7 ukazuje, že olej je vhodný pre moderné vysoko-záťažové motory vybavené systémom selektívna katalytická redukcia (SCR) na zníženie emisií NOx. Olej nie je určený pre DPF (filter pevných častíc) systém. All-Fleet Extreme SAE 10W-40 je vyrobený technológiou syntetickej zmesi čo má za následok zlepšené vlastnosti tekutosti pri nízkych teplotách.



Fórum - otázky a odpovede VALVOLINE ALL FLEET EXTREME 10W-40



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac