Otázky a odpovede k VALVOLINE ALL FLEET SUPERIOR

Viskozita: SAE 10W-40

All-Fleet Superior 10W-40 je motorový olej kategórie Ultra High Performance Diesel (UHPD) odporučený a schválený rozhodujúcimi svetovými výrobcami nákladných vozidiel pre stredno-predĺženú výmenu oleja podľa špecifikáciách diaľkovej prevádzke. Ultramoderný aditívny systém zaisťuje ochranu a čistenie motoru po celú dobu výmennej lehoty oleja. Unikátne zloženie chráni pred tvorbou usadenín a hromadením sadzí.

Vhodné pre motory Euro I, II, III, IV a V vybavené špeciálnymi systémami následného ošetrenia výfukových plynov ako sú EGR (recirkulácia výfukových plynov) a SCR (selektívna katalytická redukcia); nie je vhodný pre DPF (filter pevných častíc). Vhodné pre motory veľkého výkonu v nákladných automobiloch a autobusoch. Splňuje požiadavky výrobcov na predĺžené výmenné lehoty oleja.


Fórum - otázky a odpovede VALVOLINE ALL FLEET SUPERIOR 10W-40



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac