Otázky a odpovede k VALVOLINE WHITE GREASE

Zloženie White Grease zabraňuje jeho ztuhnutiu, odkvapkávaniu a zafarbeniu. White Grease preniká do malých škár a mazací tuk zostáva presne tam, kam bol nastriekaný.

Aplikácia: Tento tuk možno použiť na autá, garážové brány, v domácnosti, na záhrade a v priemyselných zariadeniach. Je vhodný na ochranu skrutiek, posuvných dverí, reťazí, závesov a ďalších pohyblivých alebo posuvných častí. Taktiež je vhodný na mazanie zariadení pracujúcich vo vlhkých podmienkach.

Vlastnosti a prínosy: Špičková účinnosť White Grease predstavuje vysoko kvalitné mazivo odolné voči vode a teplu pre dlhodobú ochranu skrutiek, posuvných dverí, reťazí, závesov a ďalších pohyblivých alebo posuvných častí. Poskytuje ochranu proti korózii a rezivnutiu, je vhodné pre všetky aplikácie kov-na-kov, a nečistoty a úsady možno ľahko odstrániť.

Snadné použitie: Produkt nastriekajte na kovový povrch objektu pre dosiahnutie najlepšieho výsledku na čistom povrchu. Po vysušení na povrchu zostane jemná vrstva bieleho tuku. Aerosóly sú horľavé; nepoužívajte na rozhorúčené predmety.

Dlhodobá ochrana: Tento viacúčelový tuk, ktorý neodkvapkáva, obsahuje špeciálne prísady proti opotrebeniu a zachováva svoje mazacie schopnosti po dlhú dobu. Je odolný voči vode a teplu a preto vhodný pre dlhodobú ochranu.


Fórum - otázky a odpovede VALVOLINE WHITE GREASE



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac