Otázky a odpovede k XADO AMC Revitalizant Maximum for automatic transm (30 ml)

Atomic Metal Conditioner XADO Maximum Automatic Transmission je revitalizátor pre automatické prevodovky používaný na ochranu komponentov v automatickej prevodovke moderných vozidiel. Výrobok je určený na obnovu, opravu a ochranu pred opotrebovaním. Pri spracovaní automatickej prevodovky produkt vytvára keramicko-kovový povlak na povrchoch upravených kovových častí (ozubené kolesá, ložiská, rozvádzače, spojky). Výsledkom po renovácii je dobrá geometria dielov a ochrana založená na zníženom trení. Revitalizant je univerzálne používaný pre všetky typy automatických prevodoviek, vrátane Tiptronic®, Steptronic®, CVT, ATF® atď.

výhody:

- Obnovuje a chráni kovové trecie časti pred opotrebovaním

- Eliminuje poškodenie povrchu, odstraňuje povrchové chyby

- Znižuje hluk a vibrácie

-Zvyšuje prevádzkovú spoľahlivosť a predlžuje životnosť mechanizmov

- Zmierňuje a tlmí extrémnu záťaž

- Chráni diely pred opotrebovaním v prípade nízkej hladiny oleja

- Uľahčuje radenie prevodových stupňov

Charakteristickým znakom začiatku procesu Revitalizácie je zlepšenie chodu automatickej prevodovky (zníženie hluku, plynulé radenie). REVITALIZANT® je kompatibilný so všetkými typmi kvapalín pre automatické prevodovky: Dexron®, Mercon®, Mopar®, ATF®, CVT atď. Nevstupuje do chemických reakcií ani nemení ich viskozitu a iné fyzikálne a chemické vlastnosti.

Aplikácia:

Obsah striekačky striekneme do oleja, cez otvor pre nalievanie oleja, alebo kontrolný otvor, do zariadenia ktoré je zohriaté na prevádzkovú teplotu. Po aplikácii jazdite z vozidlom po dobu 3 - 5 minút , aby sa efektívnejšie rozpustil gél v oleji. Následne používajte vozidlo ako obvykle. REVITALIZÁCIA® sa považuje za ukončenú po 1500 km prevádzky mechanizmu.

Dávkovanie

Jedno balenie AMC XADO Maximum Transmission (30 ml) pre jednotky s objemom olejového objemu do 10 litrov.



1ks

Fórum - otázky a odpovede XADO AMC Revitalizant Maximum for automatic transm (30 ml)



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Starý olej v aute ? Príznaky, že je čas vymeniť olej

Výmena oleja podľa odporúčania výrobcu auta je najdôležitejší a najjednoduchší spôsob ako sa postarať o životnosť a chod Vášho motora. Motorový olej znižuje trenie a maže pohyblivé časti v motore, ale aj zabraňuje prachu, špine a pilinám v motore poško...
čítať viac