Otázky a odpovede k MOBIL CENTAUR XHP 221

Viskozita: NLGI 1

Popis produktu: 
Mobil Centaur XHP 221 je prémiové univerzálne mazivo, ktoré bolo formulované pre mazanie valivých ložísk v priemyselných strojoch, ktoré pracujú pri vysokých teplotách za vlhkých, silne zaťažených podmienok.

Mobil Centaur XHP 221 ponúka nasledujúce vlastnosti a výhody: 
- Vynikajúca odolnosť voči vode a korózii: Kalciový sulfonátový zhušťovací systém chráni pred vymytím vodou a koróziou ložiska v náročných podmienkach. 
- Mimoordinačná mechanická stabilita: Odoláva zmäkčovaniu pri mechanickom strihu v prítomnosti kontaminácie procesnej vody. 
- Vysoké nosné vlastnosti: Vynikajúca ochrana proti extrémnym tlakom pri nízkych až stredných rýchlostiach je zabezpečená zhušťovacím   systémom maziva. 
- Vynikajúca tepelná stabilita: Odoláva oxidácii a separácii oleja pri vysokých teplotách a poskytuje vynikajúcu životnosť v testoch na   urýchlenú životnosť ložiska.

Aplikácie: 
Mobil Centaur XHP 221 je odporúčaný pre mazanie valivých ložísk v strojoch, ktoré pracujú pri vysokých teplotách, kde je dôležitá odolnosť voči vymytí vodou a korózii. Špecifické príklady takýchto aplikácií zahŕňajú: 
- Ložiská v mokrej časti papierenského stroja. 
- Silne zaťažené priemyselné guličkové a valčekové ložiská. 
- Ložiská v oceliarňach a baníckych operáciách.

Špecifikácie a schválenia: DIN 51825: 2004-06 KPF1-2G-20 


Fórum - otázky a odpovede MOBIL CENTAUR XHP 221 NLGI 1



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac