Otázky a odpovede k MOBIL DELVAC 1 LE

Viskozita: SAE 5W-30

Popis produktu:
Mobil Delvac 1 LE 5W-30 je plne syntetický vysoko výkonný ťažký dieselový motor olej, ktorý, keď v porovnaní s bežnými 15W-40 motorových olejov, pomáha k dlhej motora a výfukového systému života a zároveň poskytuje dlhú vypúšťací schopnosti a zníženie spotreby paliva potential1 pre moderné motorovej nafty motory, vrátane motorov s filtrom pevných častíc (DPF). Mobil Delvac 1 LE 5W-30 využíva state-of-the-art technológiu cieľom priniesť zákazníkom výnimočný výkon v moderných nízkoemisných motorov. Mobil Delvac 1 LE 5W-30 je odporúčaný pre použitie v rade náročných aplikáciách a prevádzkových prostredí vyskytujú v on-cestnej doprave a off-road baníctvo, stavebníctvo, poľnohospodárstvo a priemysel.
Výkon Mobil Delvac 1 LE 5W-30 je výsledkom vývojovej práce s hlavnými výrobcami zariadení a aplikácie najnovších technológií mazanie. Tento produkt súčasne spĺňa MB-Approval 228.51 a MB-Approval 228.5 požiadavky v 5W-30 viskozity.
 1 Spotreba paliva potenciál je závislý na vozidlá / technika typu, vonkajšej teploty, jazdných podmienkach a aktuálne viskozita kvapaliny.
Vlastnosti a výhody
Vysoký výkon, nízke emisie motorov výrazne zvýšiť požiadavky na motorové oleje. Prísnejšie Konštrukcia motora znižuje spotrebu oleja, čo vedie k menšej potrebe nového oleja pre doplnenie spotrebovaných aditív. Tepelné namáhanie mazivá sa zvyšujú s použitím chladičov inter-a turbokompresorov. Vyššia vstrekovanie paliva a tlaky vo valcoch motora a oneskorená synchronizácia zlepšujú efektívnosť spaľovania, pričom ale tiež zvyšujú teploty motora, prchavosť, a sadzí naloženie oleja. Pokročilá technológia v Mobil Delvac 1 LE 5W-30 ponúka vynikajúcu výkonnosť v týchto ťažkých podmienkach a poskytuje ochranu výfukových systémov vybavených DPF. Ďalšie kľúčové výhody tohto produktu, najmä v porovnaní s konvenčnými 15W-40 motorových olejov, patria:


Fórum - otázky a odpovede MOBIL DELVAC 1 LE 5W-30



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac