Otázky a odpovede k SHELL GADUS S3 A1300C 2

Viskozita: NGLI 2

Shell Gadus S3 A1300C 2 je prémiový mazací tuk určený pre extrémne zaťažené priemyselné aplikácie, kde je potrebná výnimočná odolnosť voči vode a ochrana proti opotrebeniu a korózii. Tento tuk je formulovaný na báze vysoko rafinovaného minerálneho oleja a obsahuje komplexné vápenaté zahusťovadlo, ktoré zabezpečuje vynikajúcu odolnosť voči vode a výborné mazacie vlastnosti aj v prípade vysokých zaťažení. Tuk je obohatený o prísady zlepšujúce odolnosť proti extrémnym tlakom (EP), čo robí Shell Gadus S3 A1300C 2 ideálnou voľbou pre náročné aplikácie.

Kľúčové vlastnosti a výhody:

  • Vynikajúca odolnosť voči vode: Shell Gadus S3 A1300C 2 má mimoriadnu odolnosť voči vymývaniu vodou, čo zabezpečuje spoľahlivé mazanie aj v prítomnosti vode alebo vysokých vlhkostí.
  • Vysoká ochrana proti opotrebeniu a korózii: Tento tuk poskytuje výbornú ochranu proti opotrebeniu a korózii, čím predlžuje životnosť zariadení a znižuje náklady na údržbu.
  • Odolnosť proti extrémnym tlakom: Prísady zvyšujúce odolnosť proti extrémnym tlakom zabezpečujú, že tuk poskytuje ochranu aj v aplikáciách s vysokým zaťažením.
  • Vynikajúce mazacie vlastnosti: Tuk zabezpečuje výborné mazanie aj v náročných podmienkach, čo znižuje trenie a opotrebenie komponentov.

Odporúčané aplikácie:

  • Extrémne zaťažené priemyselné aplikácie: Shell Gadus S3 A1300C 2 je ideálny pre použitie v náročných priemyselných aplikáciách, ako sú ťažké ložiská, klzné plochy a otvorené ozubené kolesá, kde je potrebná vysoká odolnosť proti vode a ochrana proti opotrebeniu.
  • Morské a prístavné zariadenia: Vďaka svojej výbornej odolnosti voči vode je tento tuk vhodný pre mazanie komponentov vystavených morskej vode a iným korozívnym prostrediam.
  • Stavebné a ťažobné zariadenia: Tuk je vhodný pre použitie v stavebnom a ťažobnom priemysle, kde je zariadenie často vystavené extrémnym podmienkam a vyžaduje si spoľahlivú ochranu.

Shell Gadus S3 A1300C 2 ponúka vysokovýkonné riešenie pre zákazníkov, ktorí hľadajú mazací tuk schopný poskytnúť dlhodobú ochranu a výkon v extrémne zaťažených a vlhkých pracovných podmienkach.


Fórum - otázky a odpovede SHELL GADUS S3 A1300C 2 NGLI 2



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac