Otázky a odpovede k SHELL GADUS S3 T220 2

Viskozita: NGLI 2

Shell Gadus S3 T220 2 je prémiový, vysoko výkonný mazací tuk navrhnutý pre extrémne zaťažené a vysokoteplotné priemyselné aplikácie. Tento tuk je formulovaný na báze vysoko rafinovaného minerálneho oleja s vysokou viskozitou a obsahuje komplexný zahusťovateľ na báze sulfonátu vápenatého, ktorý zabezpečuje vynikajúcu odolnosť voči vode, vysokoteplotnú stabilitu a výnimočnú ochranu proti opotrebeniu a korózii. Vďaka svojim unikátnym vlastnostiam a pridaným prísadám poskytuje Shell Gadus S3 T220 2 dlhodobú ochranu a výkon aj v najnáročnejších podmienkach.

Kľúčové vlastnosti a výhody:

  • Vysokoteplotná stabilita: Shell Gadus S3 T220 2 zachováva svoju výkonnosť aj pri vysokých teplotách, čo znižuje riziko oxidácie a zhoršenia vlastností maziva.
  • Vynikajúca ochrana proti opotrebeniu: Poskytuje robustnú ochranu proti opotrebeniu komponentov, čím predlžuje životnosť zariadenia a znižuje potrebu údržby.
  • Odolnosť voči vode: Tuk má vynikajúcu odolnosť voči vymývaniu vodou, čo zabezpečuje spoľahlivé mazanie aj v prítomnosti vody alebo vlhkosti.
  • Ochrana proti korózii: Ponúka výnimočnú ochranu proti korózii, chrániac kovové povrchy pred agresívnymi prostrediami a predlžujúc ich životnosť.

Odporúčané aplikácie:

  • Vysokoteplotné aplikácie: Ideálny pre použitie v ložiskách a zariadeniach pracujúcich pri vysokých teplotách, ako sú pece, ventilátory a motory v oceliarňach, cementárňach a energetických zariadeniach.
  • Ťažké priemyselné aplikácie: Vhodný pre mazanie ťažkých ložísk, klzných plôch a iných komponentov v náročných priemyselných aplikáciách, kde je potrebná vysoká úroveň ochrany a výkonu.
  • Aplikácie vystavené vode: Tuk je tiež vhodný pre použitie v prostrediach, kde je prítomnosť vody alebo vysoké vlhkosti, ako sú vodné čerpadlá a zariadenia používané v morskom prostredí.

Shell Gadus S3 T220 2 je optimálnym riešením pre zákazníkov, ktorí vyžadujú mazací tuk schopný poskytnúť vysokú úroveň ochrany a výkonu v extrémne zaťažených a vysokoteplotných priemyselných aplikáciách.


Fórum - otázky a odpovede SHELL GADUS S3 T220 2 NGLI 2



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac