Otázky a odpovede k SHELL GADUS S3 Wirerope T

Viskozita: -

Shell Gadus S3 Wirerope T je špecializovaný mazací tuk navrhnutý na ochranu a mazanie oceľových lán v náročných priemyselných a námorných aplikáciách. Tento tuk je formulovaný tak, aby poskytoval vynikajúcu ochranu proti korózii, opotrebeniu a únave materiálu, čo je kritické pre udržanie integrity a predĺženie životnosti oceľových lán. S jeho pokročilou formuláciou, Shell Gadus S3 Wirerope T zaisťuje spoľahlivé mazanie a ochranu v extrémnych podmienkach, vrátane vysokých zaťažení, vibrácií a prítomnosti morskej vody.

Kľúčové vlastnosti a výhody:

  • Vynikajúca ochrana proti korózii: Tuk je špeciálne formulovaný na poskytnutie vysokého stupňa ochrany proti korózii, čo je obzvlášť dôležité v námorných aplikáciách a v prostrediach s vysokou vlhkosťou.
  • Prevencia opotrebenia a únavy: Shell Gadus S3 Wirerope T znižuje trenie medzi prameňmi a drôtmi lán, čím znižuje opotrebenie a predchádza únave materiálu.
  • Vysoká adhézia: Tento tuk má vynikajúcu schopnosť priľnavosti k lanám, čo zabezpečuje, že tuk zostane na mieste aj v extrémnych podmienkach a pri vysokých rýchlostiach.
  • Odolnosť voči vode: Vysoká odolnosť voči vymývaniu vodou zabezpečuje, že tuk poskytuje dlhotrvajúcu ochranu aj v prostrediach s prítomnosťou vody alebo vysokou vlhkosťou.

Odporúčané aplikácie:

  • Námorné aplikácie: Shell Gadus S3 Wirerope T je ideálny pre mazanie oceľových lán na lodích, vrátane lán používaných na kotvenie, ťahanie a zdvíhanie.
  • Priemyselné zdvíhacie zariadenia: Tuk je vhodný pre mazanie lán na žeriavoch, výťahoch a iných zdvíhacích zariadeniach v náročných priemyselných aplikáciách.
  • Ťažobné aplikácie: Vynikajúci na použitie v ťažobnom priemysle, kde sú oceľové láná často vystavené extrémnym podmienkam a potrebujú spoľahlivú ochranu pred opotrebením a koróziou.

Shell Gadus S3 Wirerope T ponúka efektívne riešenie pre udržiavanie a ochranu oceľových lán, zabezpečujúc ich dlhodobú funkčnosť a bezpečnosť v náročných podmienkach.


Fórum - otázky a odpovede SHELL GADUS S3 Wirerope T -



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac