Otázky a odpovede k SHELL GADUS S5 V110 KP 1

Viskozita: NLGI 1

Shell Gadus S5 V110 KP 1 je prémiový vysokovýkonný mazací tuk určený pre široké spektrum priemyselných aplikácií, kde je požadovaná vynikajúca ochrana proti opotrebeniu, korózii a zvýšená odolnosť voči vode. Tento tuk je založený na syntetickom oleji s vysokou viskozitou a je zahustený pomocou komplexného lithium-kalciového zahusťovadla. Obsahuje aj pokročilé prísady, ktoré zabezpečujú výnimočnú výkonnosť a dlhotrvajúcu ochranu v náročných podmienkach.

Kľúčové vlastnosti a výhody:

  • Vynikajúca ochrana proti opotrebeniu: Poskytuje vysokú úroveň ochrany proti opotrebeniu, čo pomáha predlžovať životnosť zariadenia a udržiavať jeho vysokú účinnosť.
  • Odolnosť voči vode: Tuk má vysokú odolnosť voči vymývaniu vodou, zabezpečuje spoľahlivé mazanie aj v prítomnosti vode alebo vo vlhkých prostrediach.
  • Vysoká tepelná stabilita: Udržuje svoje mazacie vlastnosti aj pri vysokých teplotách, čo zabezpečuje spoľahlivé mazanie aj v teplom prostredí.
  • Dobrá pumpovateľnosť: Vďaka svojej konzistencii NLGI 1 je tuk ľahko pumpovateľný, čo uľahčuje aplikáciu v centrálnych mazacích systémoch.

Odporúčané aplikácie:

  • Priemyselné ložiská: Ideálny pre použitie v rôznych typoch priemyselných ložísk, ktoré sú vystavené vysokým teplotám a extrémnym zaťaženiam.
  • Automobilové aplikácie: Môže byť použitý na mazanie komponentov v automobilovom priemysle, kde sú požadované vysoké výkonnostné špecifikácie.
  • Stroje a zariadenia vystavené vode: Vhodný pre mazanie zariadení v prostrediach, kde je prítomnosť vody alebo vysoká vlhkosť, ako sú čerpadlá a vodné turbíny.

Shell Gadus S5 V110 KP 1 poskytuje vysokú úroveň ochrany a spoľahlivosti pre zariadenia v náročných priemyselných aplikáciách, zabezpečujúc ich dlhodobú efektivitu a spoľahlivosť.


Fórum - otázky a odpovede SHELL GADUS S5 V110 KP 1 NLGI 1



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Triedenie a vlastnosti motorových olejov

Počas práce motora,motorový olej ako neoddelitelná súčasť motora musí spĺnať širkokú škálu požiadaviek na jeho fungovanie, a to počas celého servisného intervalu. Štandardné definície funkčných vlastností oleja orientované na splnenie ......
čítať viac