Otázky a odpovede k SHELL GADUS S5 V110 KP 1

Viskozita: NLGI 1

Shell Gadus S5 V110 KP 1 je prémiový vysokovýkonný mazací tuk určený pre široké spektrum priemyselných aplikácií, kde je požadovaná vynikajúca ochrana proti opotrebeniu, korózii a zvýšená odolnosť voči vode. Tento tuk je založený na syntetickom oleji s vysokou viskozitou a je zahustený pomocou komplexného lithium-kalciového zahusťovadla. Obsahuje aj pokročilé prísady, ktoré zabezpečujú výnimočnú výkonnosť a dlhotrvajúcu ochranu v náročných podmienkach.

Kľúčové vlastnosti a výhody:

  • Vynikajúca ochrana proti opotrebeniu: Poskytuje vysokú úroveň ochrany proti opotrebeniu, čo pomáha predlžovať životnosť zariadenia a udržiavať jeho vysokú účinnosť.
  • Odolnosť voči vode: Tuk má vysokú odolnosť voči vymývaniu vodou, zabezpečuje spoľahlivé mazanie aj v prítomnosti vode alebo vo vlhkých prostrediach.
  • Vysoká tepelná stabilita: Udržuje svoje mazacie vlastnosti aj pri vysokých teplotách, čo zabezpečuje spoľahlivé mazanie aj v teplom prostredí.
  • Dobrá pumpovateľnosť: Vďaka svojej konzistencii NLGI 1 je tuk ľahko pumpovateľný, čo uľahčuje aplikáciu v centrálnych mazacích systémoch.

Odporúčané aplikácie:

  • Priemyselné ložiská: Ideálny pre použitie v rôznych typoch priemyselných ložísk, ktoré sú vystavené vysokým teplotám a extrémnym zaťaženiam.
  • Automobilové aplikácie: Môže byť použitý na mazanie komponentov v automobilovom priemysle, kde sú požadované vysoké výkonnostné špecifikácie.
  • Stroje a zariadenia vystavené vode: Vhodný pre mazanie zariadení v prostrediach, kde je prítomnosť vody alebo vysoká vlhkosť, ako sú čerpadlá a vodné turbíny.

Shell Gadus S5 V110 KP 1 poskytuje vysokú úroveň ochrany a spoľahlivosti pre zariadenia v náročných priemyselných aplikáciách, zabezpečujúc ich dlhodobú efektivitu a spoľahlivosť.


Fórum - otázky a odpovede SHELL GADUS S5 V110 KP 1 NLGI 1



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac