Otázky a odpovede k TIGROL GEAR S

Viskozita: SAE 80W-90

Univerzálny prevodový olej vysokej kvality, vyrobený zo zmesi vybraných minerálnych základových olejov a z najmodernejšieho komplexu aditív. Je navrhnutý pre všetky typy prevodových skríň používaných v motorových vozidlách. Tým, že dosahuje výkonnosti niekoľkých tried API, je označovaný ako „Total Drive Line“. 

TIGROL GEAR S 80W-90 prináša tieto výhody: Univerzálne použitie v hypoidných, šnekových a čelných prevodoch. Maximálna zaťažiteľnosť. Vysoká odolnosť proti starnutiu. Dobrá ochrana proti korózii a penivosti. Nízka závislosť na teplote. 

TIGROL GEAR S 80W-90 je určený pre všetky aj vysoko namáhané hnacie ústroje vozidla, teda pre cestné ľahké až ťažké nákladné vozidlá, autobusy, dodávkové vozidlá a osobné automobily, stavebné a poľnohospodárske stroje aj množstvo ďalších aplikácií, vyžadujúcich prevodový olej triedy API GL-3,4 aj 5. Jeho použitím sa dá eliminovať množstvo skladových zásob olejov s rôznymi špecifikáciami API a zároveň tak predísť ich možnej zámene. 


Fórum - otázky a odpovede TIGROL GEAR S 80W-90



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac