Otázky a odpovede k TIGROL HYD HQ

Viskozita: ISO VG 46


Najkvalitnejší (High Quality) typ hydraulického oleja vyrobeného na ropnom základe, dostupný na súčasnom trhu. Základ tvoria hlboko rafinované ropné materiály zo špeciálne vybraných surovín. Olej je formulovaný v spojení s progresívnymi aditívami a vyrábaný najmodernejšou, unikátnou technológiou. 

TIGROL HYD HQ 46 ponúka tieto ďalšie výhody: Maximálnu odolnosť proti oxidácii, ktorá je zárukou extrémne dlhej životnosti. Vynikajúca závislosť viskozity na teplote a odolnosť proti strihovému namáhaniu. Neutrálne chovanie voči bežne používaným tesniacim materiálom. Maximálna možná ochrana hydraulickej sústavy proti opotrebeniu a korózii. Vynikajúca filtrovateľnosť a odolnosť proti tvorbe peny. 

TIGROL HYD HQ 46 je určený pre systémy od stredných výkonov až po maximálne zaťaženie a veľmi vysoké tlaky v najviac namáhaných hydraulických sústavách. Môže byť použitý aj na namazanie menej namáhaných hydraulických a obehových sústav, ozubených prevodov a iných aplikácií v súlade s odporúčaním ich výrobcov. Typickým použitím sú mechanicky a teplotne vysoko namáhané hydraulické sústavy, ako sú vstrekovacie lisy na výrobu plastov.


Fórum - otázky a odpovede TIGROL HYD HQ ISO VG 46



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

O olejoch, len tak, všeobecne ...

Neustále sa stretávame s tým, že naši zákazníci v snahe vybrať ten najlepší olej do svojho štvor - prípadne dvojkolesového milačika, používajú pojmy ako syntetika, polosyntetika, pýtajú sa na porovnanie olejov podľa výrobcov, trvajú na pomaly dnešnom d...
čítať viac