Otázky a odpovede k TIGROL SCHNEIDOEL 423

Viskozita: ISO VG 22

Vysoko výkonný, vodou nemiesiteľný špeciálny chladiaci olej, vyrobený z ropného základového oleja a komplexu aditív bez obsahu chlóru, určený na kovoobrábanie. Výkonnosť produktu je založená predovšetkým na špeciálnej kombinácii vysoko účinných aditív v spojení so selektívne vybranými rafinátmi. 
TIGROL SCHNEIDOEL 423 má tieto dôležité vlastnosti:
- Transparentná farba a takmer žiadne penenie oleja pri obrábaní uľahčuje kontrolu. 
- Zaistí dlhú životnosť nástrojov.
- Nemá korozívne účinky na medi a zliatinách hliníka.
- Účinne chráni proti korózii.
- Minimalizuje potrebu rôznych druhov chladiacich olejov v prevádzke. 

TIGROL SCHNEIDOEL 421 je vhodný pre široké spektrum operácií pri obrábaní železa a farebných kovov. Používa sa najmä pre trieskové obrábanie a brúsenie konštrukčných a automatových ocelí, nízko legovaných cementačných ocelí a ocelí na zušľachťovanie, rovnako tak šedej, temperovanej a sférickej liatiny aj farebných a neželezných kovov. Osvedčil sa tiež pri upichovaní, frézovaní, odvalovacom frézovaní, sústružení, vŕtaní, rezaní, rezaní závitov a pri automatickom obrábaní. Tento produkt neobsahuje zlúčeniny chlóru. 

20L

Fórum - otázky a odpovede TIGROL SCHNEIDOEL 423 ISO VG 22



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac